KONYA / SELÇUKLU - Erenköy Anaokulu

DÖNEM SONU ETKİNLİKLERİ EĞLENCELİ AKTİVİTELERLE OKULUMUZDA YÜRÜTÜLTÜ

OKULUMUZDA KARNE HEYACANI

May

Okulumuzda e Twinning kapsamında 0 atık projesi " 0 ATIK MUHTEŞEM DÖNÜŞÜM" isimli yürütülen projede Okul Müdürü Suna ERKOÇ, okul öncesi öğretmenlerimiz Fatma Gül Bol ve Mevlüt ŞEN görev almıştır.Toplamda 36 öğrencinin yer aldığı projede veli desteğide alınmıştır. 0 ATIK MUHTEŞEM DÖNÜŞÜM projemizle ; 4-6 Yaş arasındaki öğrencilerimize doğamızdaki kaynakları verimli kullanmayı,sürdürülebilirliği ve bilinçli tüketim konularında eğitim verilmesi hedeflenmiştir. Web 2 araçlarınında aktif kullanıldığı öğretici iş birlikçi bir projedir.Öğrencilerimiz 3 aylık proje sürecinde evlerinde biriktirdikleri atık materyallerden müzük aletleri,hayvan şekilleri ve kostüm üretecekler.Atıkların yeni dönüştüğü materyalleri tüm velilerimize ve öğrencilerimize sergileyecekler.Projemize destek olan velilerimize teşekkür ederiz.